Aporta el teu granet de sorra a l’associació i participa a #aquestsantjordiqueninguesquedisensedetall.

Hola digitals!
Aprofitem aquesta entrada per informar-vos dues coses!

En primer lloc, volem explicar-vos el projecte que estem duent a terme per aquest Sant Jordi.

La situació actual que estem vivint, no cal que us l’expliquem, ens farà perdre aquest abril un dels dies característics de Catalunya. Les roses i els llibres són la manera de demostrar, no només a les nostres parelles, sinó a pares, mares, avis, àvies, germans, germanes, amics, amigues, companys, companyes, etc. que els apreciem i que pensem en ells.
Creiem en aquest missatge més que mai, i per aquesta raó volem en aquests moments tan complicats ser portadores d’aquests missatges d’una manera original i obligatòriament virtual.

 

Per una banda, gràcies al talent de les dues il·lustradores Laia Berloso Miriam Membrilla, que han fet per a nosaltres dues il·lustracions de Sant Jordi. Amb el missatge personalitzat que ens demaneu, integrat a la il·lustració, s’enviarà a la persona a la qual vulgueu demostrar la vostra estima, i/o suport. Arribem allà on vulguis, aquest Sant Jordi que ningú es quedi sense un detall.

 

Per altra banda, esteu participant a potenciar la nostra associació. Una associació que promou la dona en el món digital, que està impulsant una xarxa digital gironina més cohesionada, i que vol donar veu a les grans professionals que tenim a la nostra terra.
Si esteu d’acord en aquests valors, si creieu en aquest denominador comú que compartim totes i tots els membres de l’associació, aporta el teu granet de sorra participant en aquest projecte.
A la nostra pàgina web, trobareu diferents packs i formes de participar.

En segon lloc, recordar-vos que com a penúltim dimarts de mes toca ponència. Aquest cop però per raons dites anteriorment, ens hem adaptat a la situació i avui a les 19h, en el nostre canal de Youtube tindrem en directe a la Laia Cantenys, fotògrafa especialista en retrats. Ens parlarà de la importància de tenir una bona imatge de perfil i com enviar el missatge adequat al client ideal a través de la nostra imatge (colors, llenguatge corporal, roba…), també explicarà com sentir-te tu mateixa en les teves imatges de marca personal i trencarà falses creences sobre els retrats.

Gràcies per seguir confiant amb nosaltres, gràcies per sempre sumar.