Des de l’associació volem condemnar la violència, començant per la violència exercida des d’un Estat opressor que ha forçat l’exili i ha empresonat a dones homes per les seves idees, violant el seu dret de llibertat d’expressió. Càrrecs polítics i institucionals, cantants, humoristes…

La violència per part del Tribunal Constitucional i la Fiscalia de l’Estat, condemnant vilment a preses i presos polítics, legitimades per la ciutadania, per haver defensat els drets democràtics del poble català.

La violència sense cap mena de filtre per part de la Policia Nacional, Mossos d’Esquadra i els seus mètodes il·legals de repressió. La violència brutal d’una sentència sense cap mena base judicial ni moral.

La violència amb la qual membres de l’Estat i Congrés generen odi i xenofòbia contra aquells que no combreguen amb el seu patriotisme.

També condemnem la violència nascuda de la rancúnia i la venjança que entela la lluita d’una societat que sempre s’ha identificat i és reconeguda mundialment com a pacífica.

Des de Femme Inline sempre condemnarem tota violència.