Femme Inline estrena la primera borsa de treball per a perfils digitals i tecnològics gironina. El projecte va començar a funcionar el passat dilluns 10 de febrer de 2020, en un intent de donar difusió a les oportunitats laborals del sector en la província gironina, per cobrir la demanda de perfils que puguin treballar en entorns tecnològics i canviants.

S’engega aquesta iniciativa, que consisteix en una borsa de treball exclusivament digital, després d’observar l’augment de la demanda de perfils tecnològics i les dificultats que tenen les empreses per cobrir aquests llocs de treball especialitzat. Una altra de les mancances detectades és la falta de comunicació entre professionals i empreses del sector, que evitava que les ofertes arribessin directament als talents digitals i tecnològics. Les publicacions de les ofertes, les quals són totalment gratuïtes per a les empreses, es podran consultar a través de la nostra pàgina web, o a través del canal de Telegram, creat especialment per facilitar la difusió d’aquestes.

En la publicació de les ofertes s’hi inclou una descripció de l’empresa i del lloc ofert, així com altres dades d’interès: els requisits, el sou, la ubicació del lloc de treball i les dades de contacte de l’empresa.

De moment les ofertes publicades estan relacionades amb el desenvolupament i programació web, en la instal·lació i el manteniment dels sistemes informàtics, en l’administració de sistemes digitals o la implementació de comerç en línia. De totes maneres, està previst ampliar aquest ventall i arribar a altres àmbits digitals i tecnològics, com poden ser la comunicació i el màrqueting digital, el disseny gràfic i de producte, el maneig de xarxes socials, analistes SEO i SEM, experts en eCommerce, ciberseguretat, Big Data i un llarg etcètera.