Guardeu la data! El proper dimarts, 24 de setembre, a les 19h al Coespai tenim la primera ponència de la temporada, i es durà a terme a càrrec de la Laura Jordà.

 

Qui és Laura Jordà?

Laura Jordà és una dissenyadora gràfica i directora d’art. La seva àrea d’especialització se centra en el disseny digital i editorial print.

Va començar la seva formació a Olot, on va cursar els estudis superiors de disseny gràfic. Un cop va haver acabat la diplomatura, es va disposar a fer un màster a Barcelona de disseny editorial especialitzat en el món editorial. En aquell moment, el món de les aplicacions començava a guanyar cada vegada més terreny i la nostra ponent es va interessar molt per saber com dissenyar en una superfície digital. La seva formació professional es completa amb un màster de direcció d’art, el qual li va permetre ampliar els seus coneixements i estar acreditada per liderar projectes. 

La seva trajectòria laboral li ha permès guanyar experiència en el seu camp. Gràcies a ella ha pogut treballar diferents aspectes, com per exemple el branding. També va entrar en el món del packaging, una disciplina on havia profunditzat poc i de la qual va gaudir-ne tot i les dificultats que comporta. Tal com ens explica ella mateixa, “és un món molt laboriós i atractiu, però complicat”. Més endavant també va poder especialitzar-se en el món de l’art finalista. Actualment, la Laura és freelance i treballa per diferents marques i estudis com a dissenyadora i directora d’art. Veu aquesta nova etapa com a una oportunitat per créixer professionalment.

Es considera una persona inquieta i amb ganes d’aprendre diferents disciplines. Per aquesta raó, en breus realitzarà un altre màster sobre la usabilitat i experiència a usuaris.

 

La ponència que ens ofereix la Laura tractarà sobre la importància d’una bona marca, la seva estratègia i línia gràfica, uns conceptes que en ple segle XXI estan presents en el nostre dia a dia.

Si esteu interessats en venir, esteu tots convidats! L’entrada és gratuïta, però es requereix entrada per acudir a la ponència. Penseu que són places limitades, així que no us ho penseu! Aquí teniu l’enllaç: https://www.eventbrite.com/e/laura-jorda-la-importancia-duna-bona-marca-tickets-72218376107

Per qualsevol dubte, pregunta o suggeriment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de les nostres diferents xarxes socials.

 

Esperem veure-us dimarts que ve!